Service en contact

Ik ben de code van het cijferslot kwijt, hoe kan ik dit oplossen?

Neem contact op met de serviceafdeling: [email protected] of 0544-376596.

Ik ben de sleuteltjes van het slot kwijt, kunnen jullie mij helpen?

Neem contact op met de serviceafdeling: [email protected] of 0544-376596.

Hoe bepaal ik of het formaat laptop in de koffer past?

Voor de afmetingen van de laptop is het belangrijk dat de a-zijde niet langer is 395 mm. Daarbij moet je ook rekening houden met eventuele aansluiting. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op: [email protected].

Ik heb een nieuwe printer / laptop gekocht en deze past niet in mijn koffer, kan ik onderdelen vervangen?

In een aantal gevallen is het mogelijk eenvoudig een aanpassing te doen in een bestaande koffer om ook nieuwe apparatuur te kunnen gebruiken,neem contact op met de serviceafdeling: [email protected] of 0544-376 596.

Hoe kan ik mijn koffer schoonmaken?

De buitenzijde kun je reinigen met een zachte doek met wat allesreiniger. Eventuele resten van stickers kun je verwijderen met een beetje wasbenzine. De binnenzijde van de koffer reinig je met een zacht borsteltje.

Waar vind ik de gebruiksinstructie voor mijn koffer?

Onderstaand een overzicht van de gebruiksinstructies, klik op de link voor de pdf.

Mobiz Xtra Compact HP 200

Mobiz Xtra Compact Canon Ip100/Ip110

Mobiz Compact HP 200

Mobiz Compact iP100/iP110

Er is ook een video instructie voor de Mobiz Compact printerkoffer beschikbaar.

Garantie en reparatie

Wat is de garantietermijn voor mijn koffer/tas?

Hulshof Business Cases B.V. geeft een garantie van 2 jaar op de tassen en 3 jaar op de koffers. Binnen deze termijn worden defecten als gevolg van een fabrieksfout kosteloos voor je gerepareerd. Wilt u meer weten hierover ga dan naar ons RMA formulier.

Wat moet ik doen bij een defect binnen de garantietermijn?

Neem contact op met de serviceafdeling: [email protected] of 0544-376596 en meld het defect. Wij repareren je artikel conform onze garantievoorwaarden. Mocht reparatie niet mogelijk zijn dan ontvang je een vervangend artikel. Wil je meer weten hierover ga dan naar ons RMA formulier.

Wat moet ik doen bij een defect na de garantietermijn?

Neem contact op met de serviceafdeling: [email protected] of 0544-376596 en meld het defect. In veel gevallen is reparatie mogelijk. Voordat we tot reparatie overgaan ontvang je u van ons een kostenopgaaf. Wil je meer weten hierover ga dan naar ons RMA formulier.

Bestellen

Wat is de levertijd van de Hulshof artikelen?

Over het algemeen zijn kleinere aantallen van onze standaard artikelen uit voorraad leverbaar. Na ontvangst van je bestelling ontvang je binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging met de verwachte levertijd. Wij streven ernaar om artikelen welke op voorraad zijn binnen 3 werkdagen te verzenden. Wij verzenden onze artikelen met DPD. Wanneer wij de verzending verzonden hebben, ontvang je van ons een e-mail met de track & tracé code.

Van welke betaalmethodes maken jullie gebruik?

Onze webshop maakt gebruik van het betaalsysteem van Mollie. Hierdoor zijn verschillende betaalmethodes bij ons mogelijk zoals betalen via Ideal, PayPal, overboeking. Betalingen uit het buitenland kunnen voldaan worden via SEPA-overboeking, SOFORT Banking of creditcard.

Wil je bij ons een bestelling plaatsen, maar je kunt niet via bovenstaande betaalmethodes je bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op [email protected] of bel 0544-376596.

Wat zijn de kosten voor verzending?

De kosten voor verzending binnen Nederland bedragen € 10,25 per pakket; voor het buitenland gelden andere tarieven. Wij verzenden onze pakketten met DPD. Na het verzenden van je bestelling ontvang je van ons de track & tracé code. Mocht je een bestelling plaatsen vanuit een ander land welke niet door ons bestelsysteem geaccepteerd wordt, neem dan eerst contact met ons op.

Retourneren

Je wilt een bestelling retourneren?

Je hebt een wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Heb je het product gebruikt en wil je het terugsturen? In dat geval bekijken wij of ten gevolge van het gebruik sprake is van waardevermindering. Wij hanteren een maximale waardevermindering van 25%.

Wij bepalen deze waardevermindering als volgt:
- beschadiging van het product;
- is het product compleet.

De kosten die wij maken om het product opnieuw verkoop gereed te maken zullen wij in mindering brengen. Denk hierbij aan het maken van nieuwe foto's en een goede omschrijving. De kosten zijn € 7,50 en worden samen met de waardevermindering ingehouden.

De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor je eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour crediteren.

Je hebt een verkeerd artikel ontvangen?

Wij verwerken je bestelling met veel zorg, toch kan het een keer mis gaan. Heb je een artikel ontvangen dat je niet hebt besteld of is er onverhoopt iets mis met het artikel? Neem voordat je het artikel retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice via [email protected] of 0544-376 596. We zorgen ervoor dat je kosteloos het juiste artikel ontvangt.

Wat is ons retouradres?

Je kunt een bestelling retourneren door deze voldoende gefrankeerd op te sturen naar:

Hulshof Business Cases B.V.

t.a.v. retouren

Lievelderweg 72

7131 MD Lichtenvoorde

Ingeval van retourzending gelden onderstaande spelregels:

- Stuur altijd ons retourformulier en de factuur van je bestelling mee, zodat wij kunnen nagaan van wie de retourzending afkomstig is.
- Zorg voor een goed beschermende verpakking van de producten zodat de producten onderweg niet beschadigd raken.
- Vraag bij het postkantoor wat je track & tracé code is van de retourzending. Bewaar dit goed totdat je de koopprijs hebt terug ontvangen of de vervangende producten bij je zijn thuisbezorgd.

Zodra wij de retourzending in goede orde hebben terug ontvangen zullen wij z.s.m. zorg dragen voor de terugbetaling of het opnieuw verzenden van het vervangend product.

Zichtmodellen

Kan ik bij jullie een zichtmodel aanvragen?

Jazeker, je kunt bij ons een zichtmodel aanvragen om zo te kunnen beoordelen of de gekozen oplossing geschikt is. Het model wordt kosteloos ter beschikking gesteld, onder de voorwaarde dat deze binnen 14 dagen en onbeschadigd aan ons wordt geretourneerd.

Wil je een zichtmodel bestellen? Neem dan contact met ons op [email protected] of bel 0544-376596.

Andere vraag?

Heb je een andere vraag dan hierboven vermeld staat?

Heb je nog vragen over één van de producten van Hulshof Business Cases? Of wil je weten of je als dealer in aanmerking komt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Je kunt een mail sturen naar [email protected] of bel ons: 0544 -375 596.