Over ons

Je kunt Hulshof Business Cases omschrijven als een echt Achterhoeks familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1918. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld van productiebedrijf naar marktspecialist. Voor diverse doelgroepen bedenken wij innovatieve maatwerk concepten en werken deze voor hen uit. Wij hebben een platte, flexibele organisatie. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op alle marktvragen.

Ons DNA wordt gevormd door de Achterhoekse nuchterheid en betrouwbaarheid dit passen wij toe in ons dagelijkse handelen en doen. In 2009 zijn wij gecertificeerd volgens het ISO 9001-2015 management systeem. Door dit systeem zijn wij heel bewust bezig met onze interne processen. Daar waar nodig sturen wij bij en verbeteren ons proces. Wij zijn actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van milieu en duurzaamheid. Het gebruik van minder materialen, recycling en functie integratie zijn op dit moment actuele thema's.

Doordat Hulshof een kop-staart bedrijf is gebeurt alles in eigen beheer. Vanaf het ontwikkelproces tot de eindcontrole van het product. Onze productie vindt dan plaats daar waar de omstandigheden het gunstigst zijn. Onze voorkeur voor leveranciers gaat uit naar lokale of regionale aanbieders. Wij hebben mooie samenwerkingsverbanden, hierdoor zijn wij in staat een breed scala aan oplossingen te bieden.

Hulshof Business Cases heeft een gemotiveerd team van medewerkers die dagelijks alles in het werk stellen om een mooi eindproduct af te leveren. Dit alles met als doel: tevreden klanten.

Hulshof Business Cases - Kan niet? Mooi wel!

Hulshof Business Cases Madeinachterhoek

Van hutkoffer tot notebookkofferGraag vertellen wij je wat meer over onze historie, want daar zijn wij trots op. In 1918 is Hulshof Business Cases begonnen als leerlooierij. Volledig in eigen beheer maakten wij als belangrijkste product fietszadels. Een mooie herinnering aan deze begintijd pronkt nog steeds op de gevel van ons pand: Hulshof Leder en Metaal.

Hulshof Business Cases kreeg door de jaren heen steeds meer bekendheid als kofferproducent. Door de fabricage van fiber koffers in vele soorten en maten, waaronder de bekende hutkoffers. In de jaren vijftig van de twintigste eeuw werd deze koffer meegenomen door mensen die hun heil zochten in verre oorden. Na de introductie van kunstleer in de jaren zestig werden reiskoffers en andere aanverwante artikelen een belangrijk product voor Hulshof Business Cases.

Eind twintigste eeuw heeft Hulshof zich meer en meer gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van oplossingen voor flexwerkers en mobiele werkers. Koffers waarin een notebook en printer of andere apparatuur wordt ingebouwd en van waaruit de gebruiker zijn werkzaamheden verricht. Mooie, nieuwe innovatieve ontwikkelingen staan vandaag de dag bij ons centraal. Altijd op zoek naar de juiste oplossing.

Hulshof Cases vacuumvormer
Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!