Hoe gaat dit in zijn werk?

Een van onze standaardproducten uit het assortiment is niet de oplossing, dan heeft Hulshof Business Cases nog vele andere mogelijkheden. Wij kunnen door goed te luisteren naar je wensen en eisen een koffer op maat produceren. Dit kan variëren door eenstandaardproduct aan te passen of wij ontwerpen een totaal nieuw concept.

Onze kennis en expertise bij het ontwikkelen van een tas of koffer op maat laten wij altijd in je voordeel werken. Het kan soms een heel eenvoudig traject zijn door het monteren van een ander slot of het plaatsen van een logo op de koffer. Is het ontwikkeltraject gecompliceerder dan zullen wij de tijd nemen om tot een goed eindproduct te komen. Gestructureerd, met duidelijke beslismomenten, zodat de doorlooptijd en de kosten beheersbaar zijn.

Hulshof Business Cases beschikt over een eigen ontwerpafdeling. In samenwerking met onze productie maken wij de prototypen. Hierdoor zijn wij in staat om in een vroeg stadium te kunnen zien of de oplossing die wij voor ogen hadden de juiste is. Daar waar nodig kunnen wij heel makkelijk bijsturen. Is het prototype goedgekeurd dan starten wij met onze productie. En deze productie vindt volledig plaats in Lichtenvoorde.

Wens je een instructie op locatie of ben je op zoek naar een maatwerkoplossing voorzien van eigen apparatuur of onderdelen welke meegenomen moeten worden? Ons team denkt daarin mee en komen graag met een mooie en passende oplossing.

Wij worden graag uitgedaagd en zeggen graag tegen je: daag ons uit, en laat je verrassen!

Hulshof Cases Viskoffer fotografie 4

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!