Trendy & veilig op reis dat wil jij toch ook?

De rugzakken van XD Design zorgen ervoor dat je spullen veilig blijven tijdens het reizen. Of je nu ver reist, met de fiets, het openbaar vervoer of lopend de Bobby rugzakken zijn een ideale travelpartner.

Wereldwijd vinden er zo'n 400.000 zakkenrol incidenten plaats. Met de rugzakken van XD Design kan je dit niet overkomen. Hoe? Zij hebben de rugzak gemaakt van een hoogwaardig polyester waardoor je niet makkelijk door de stof kunt snijden met een mes. Aan de buitenkant zijn er verschillende verborgen vakjes hierin kun je bijvoorbeeld je ov-chipkaart of bankpasje in opbergen. De rits van de rugzak is zo "verstopt" dat het niet mogelijk is om de rugzak te openen. Hierdoor kan het zijn dat je in het begin zelf ook even moet wennen aan deze verborgen ritsen. Ook aan de veiligheid in het donker is gedacht door de reflecterende strepen op de rugzak.

Door de geïntegreerde USB oplaadpoort kun je met behulp van een powerbank je telefoon tijdens het dragen van je rugzak opladen. Ideaal dus, je telefoon binnen handbereik en hij laadt tijdens het gebruik gewoon op. Het gewicht van de laptop wordt comfortabel verdeeld over je rug en schouders. Hierdoor ervaar je totaal geen belemmering bij het dragen van de rugzak. Eigenlijk voel je niet eens dat je een rugzak draagt. Over de ergonomie is dus ook nagedacht door de designers XD Design.

Wij zijn ook erg enthousiast over de Business versie van XD Design. Dit is de Bobby Bizz anti diefstal rugzak/aktetas. Deze heeft een mooi strak design en heeft ook weer verborgen ritsen. De hengsels van de rugzak kun je eenvoudig wegstoppen zodat je met een hippe aktetas over straat loopt of op kantoor natuurlijk. Tevens is de Bobby Bizz voorzien van een staaldraad waarmee je de tas vast kunt maken aan bijvoorbeeld een tafelpoot.

Een ideale tas toepasbaar in verschillende beroepenvelden zoals accountancy, vertegenwoordigers, designers etc. Wij vinden dit een mooie aanvulling op onze producten. Zie jij jezelf al lopen met zo'n mooie, veilige tas van XD Design?zakelijke werktas