Een mooi & strak design

Een mobiele werker is vaak ook op zoek naar handige tools die het mobiele werken prettiger maken. Hiervoor hebben wij een accessoire ontwikkeld. Een universele tablet/laptop standaard uitgevoerd in een mooi aluminium design.

De standaard heeft aan de buitenzijde, zowel links als rechts een elastiek. Deze elastieken zorgen ervoor dat de standaard stabiel en stevig op je bureau, werktafel staat. Deze tablet/laptop standaard is in 4 hoogtes te verstellen door de “klep” in het midden in de sleuven op de plaat te zetten.

Aan de onderkant van de laptop/tablethouder zitten rubberen dopjes. Hierdoor staat de houder stevig op tafel en laat deze geen krassen achter op het werkblad. De laptop kan eventueel op zijn plaats gehouden worden door het elastiek aan de bovenkant. De laptop kan op deze standaard goed ventileren en de houder is makkelijk schoon te houden.

Deze universele tablet/laptop houder is weer eenvoudig in te klappen door middel van de drukknoop aan de linker- en rechterkant. Zo heb je een compact pakketje van zo’n 30 cm breed en 34,5 cm hoog die gemakkelijk op te bergen is in een koffer, rugzak, laptoptas etc.

Wij denken graag met je mee en weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel aan de slag te kunnen op je mobiele werkplek.

Je shopt de laptop/tablet houder hier.

7 0637 laptophouder klein vrijstaand