Hulshof Cases mobiz Compact HP250 5

Op locatie werkzaamheden verrichten, waarbij naast een notebook, ook een printer of nadere apparatuur benodigd is, is soms een hele uitdaging. Hoe krijg je alles mee, zonder dat je spullen beschadigen of verloren raken? Het bedenken en maken van oplossingen voor dit soort situaties is waar wij ons mee bezighouden.

Onze Mobiz range omvat diverse oplossingen waarmee een notebook en/of een mobiele printer in een koffer veilig kan worden opgeborgen en meegenomen. We hebben reeds oplossingen voor de HP Officejet 200, de Canon ip110 en de Brother Pocketjet. Recentelijk zijn 2 koffers voor de HP Officejet 250 aan de Mobiz range toegevoegd, en is er ook een oplossing voor de Canon TR150.

Deze koffers spelen in op marktontwikkelingen en een toenemende vraag van klanten naar oplossingen met name naar de HP Officejet 250, omdat deze printer ook een scanfunctie heeft.

Wil je alleen een printer meenemen of wil je naast de printer ook je notebook meenemen? De Mobiz range heeft altijd een passende oplossing!

En wordt het geheel te zwaar om te dragen? Dan is onze universele, inklapbare trolley de oplossing! Het plateau uitklappen, de trolleystang uittrekken, de koffer plaatsen en vergrendelen. Op deze manier neem je jouw mobiele werkplek eenvoudig en comfortabel overal mee naar toe.

Kan niet? Mooi wel!