Hotbox4 wit 6

De tijd waarin je 's morgens naar kantoor ging, je eigen bureau opzocht en daar een groot deel van de dag bezig was, is verleden tijd. De opkomst van flexibele werkplekken, thuiswerken, maar ook onderweg of in een café is voor velen inmiddels heel normaal. Een eigen bureau, ladeblok of -kast was misschien best wel handig, omdat alles min of meer georganiseerd was. Nu de dagelijkse werkzaamheden op verschillende plekken en locaties plaatsvinden, is er meer en meer behoefte om snel je spullen op te pakken en je elders weer snel te installeren. Ontbreken de juiste hulpmiddelen, dan kan dit leiden tot veel tijdverlies.

Met het Hotbox assortiment bieden wij verschillende oplossingen aan speciaal voor de hybride werker. Elke Hotbox biedt een specifieke ergonomische efficiëntie die jou in staat stelt effectiever te zijn en organisatie productiever.

Met de verschillende Hotbox producten, kan een ieder zijn eigen, ideale werkplek creëren, waar en wanneer dan ook, snel en efficiënt. Een ieder heeft een eigen manier van werken, zowel binnen kantoor als daarbuiten. Vandaar dat er 7 verschillende Hotbox producten zijn, elk met specifieke kenmerken. Een deel van het assortiment is voor "in the office" en een deel voor "on the go" situatie.

Ontdek wat Hotbox jou te bieden heeft en misschien is jouw conclusie ook dat je niet weet dat je ze nodig hebt!

Shuttle lifestyle 1