✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een zakelijke thuiswerk-koffer voor het vervoeren van jouw eigendommen in stijl

Alle koffers die je bij ons Achterhoekse familiebedrijf Hulshof Business Cases koopt, worden van begin tot eind gecreëerd en geproduceerd in onze fabriek in Lichtenvoorde nabij Doetinchem. Doordat het productieproces geheel in eigen handen is, is het mogelijk om eindeloze aanpassingen te maken aan het product. Zo bieden wij altijd de beste oplossing voor jouw situatie. Zo passen we een zakelijke thuiswerk-koffer aan met een slim opbergsysteem voor jouw laptop. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een rolkoffer voor je laptop die geheel afgestemd is op jouw wensen en eisen.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar wat een zakelijke thuiswerk-koffer van Hulshof Business Cases voor jou kan betekenen? Neem ook zeker een kijkje op onze koopjeszolder. Neem dan contact op met ons voor een afspraak of vraag een offerte aan. Je kunt ons e-mailen naar [email protected] of neem telefonisch contact op door te bellen naar +31 544 376596. Wij denken graag met jou mee voor een goede oplossing op maat.