✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Zakelijke laptoptas voor al uw kantooritems

Het kiezen van een zakelijke laptoptas is belangrijk. U gebruikt de laptop intensief en op lange termijn. Een laptoptas of koffer voor de laptop moet daarom van goede kwaliteit zijn. Een laptoptas zorgt ervoor dat u uw laptop gemakkelijk meeneemt, zonder dat deze schade oploopt. Wanneer u vaak veel trappen moet lopen is een koffer voor elektronica handig. Naast verschillende laptoptassen vindt u bij ons ook een trolleytas waarin u uw laptop veilig opbergt. Deze trolley is bijvoorbeeld handig wanneer u veel onderweg bent en lange afstanden aflegt, bijvoorbeeld met het OV.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bestel vandaag nog uw zakelijke laptoptas

Bij ons assortiment aan koffers vindt u altijd de geschikte zakelijke laptoptas. U heeft bij ons de mogelijkheid om binnen veertien dagen uw producten in originele staat terug te sturen. Wilt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief goede tas voor uw laptop in huis haalt? Vraag dan om persoonlijk advies.