✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een zakelijke koffer voor al jouw benodigdheden

Wij zijn een echt Achterhoeks familiebedrijf met meer dan honderd jaar ervaring in het produceren van een businesskoffer of een kantoorkoffer op onze naam. Je kunt bij ons terecht voor een businesskoffer, zoals een kantoorkoffer, maar ook voor diverse andere opties. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. In ons assortiment vind je onder andere een kantoorkoffer met of zonder trolley, een handig opbergsysteem voor een locker, een luxe businesskoffer of een rugtas. De perfecte koffer voor jou zit er ongetwijfeld tussen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook flexwerk-koffers aan, speciaal voor mensen die veel reizen of zelden op dezelfde werkplek werken. Ook kun je bij ons terecht voor diverse laptopkoffers. Deze zijn ideaal om jouw kostbare elektronica zoals tablets, laptops of notebooks veilig op te bergen, te vervoeren eventueel op te laden.

Onze businesskoffer maken we in eigen huis

Onze kantoorkoffer is voorzien van een flexibel systeem waardoor je jouw koffer snel en gemakkelijk indeelt. In de zakelijke koffer zit een uitneembare bak waarin je jouw spullen eenvoudig opbergt. Je hebt hierdoor ruimte genoeg voor je laptop, een tablet, een ordner of andere dossiers. Ook is het een optie om een uitneembaar pennenbakje in je kantoorkoffer te plaatsen. Alle producten uit ons assortiment of een op maat gemaakte businesskoffer worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Hierdoor spelen we snel in op jouw wensen.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Vraag een offerte aan voor een zakelijke koffer

Wil je een luxe zakelijke koffer bestellen, maar zie je jouw gewenste product niet in ons aanbod? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte koffer. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 544 376596. Ook het invullen van het contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen jou graag verder om het beste resultaat te behalen.