✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een zakelijke koffer voor al uw benodigdheden

Wij zijn een echt Achterhoeks familiebedrijf met meer dan honderd jaar ervaring op onze naam in het produceren van een businesskoffer of een kantoorkoffer. U kunt bij ons bedrijf in koffers terecht voor een businesskoffer, zoals een kantoorkoffer, maar ook voor diverse andere opties. De mogelijkheden voor een werkkoffer op kantoor zijn bij ons eindeloos. In ons assortiment vindt u onder andere een kantoorkoffer met of zonder trolley, een handig opbergsysteem voor een locker, een luxe businesskoffer of een rugtas. De perfecte koffer zit er ongetwijfeld tussen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook flexwerk-koffers aan, speciaal voor mensen die veel reizen. Werkt u juist veel thuis? Dan vindt u bij ons ook een geschikte thuiswerk-koffer.

Onze businesskoffer en werkkoffer voor kantoor produceren we in eigen huis

Onze kantoorkoffer is voorzien van een flexibel systeem waardoor u uw koffer snel en gemakkelijk indeelt. In de zakelijke koffer zit een uitneembare bak waarin u uw spullen eenvoudig opbergt. U heeft hierdoor ruimte genoeg voor uw laptop, een tablet, een ordner of andere dossiers. Ook is het een optie om een uitneembaar pennenbakje in uw kantoorkoffer te plaatsen. Alle producten uit ons assortiment aan koffers of een op maat gemaakte businesskoffer worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Hierdoor spelen we snel in op uw wensen en vindt u bij ons de perfecte werkkoffer voor kantoor.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bestel meteen uw zakelijke koffer en profiteer van kwaliteit

Wilt u een luxe zakelijke koffer bestellen die zowel mooi als kwalitatief goed is? Bij Hulshof Business Cases te Lichtenvoorde, nabij Doetinchem, in Gelderland vindt u gegarandeerd een geschikte werkkoffer voor op kantoor. Wilt u uw opbergkoffer terugsturen? Dan kan dat binnen veertien dagen. Wilt u een op maat gemaakte koffer laten maken? Neem dan contact met ons op.