✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een werkkoffer om uw laptop veilig in op te bergen

Binnen het assortiment van Hulshof Business Cases vindt u verschillende werkkoffers in allerlei formaten. Een werkkoffer is ontzettend handig om uw laptop veilig op te bergen. Daarnaast zorgt een zakelijke laptoptas er ook voor dat u uw elektronica gemakkelijk van A naar B vervoert. Een laptopkoffer of koffer voor de printer is erg stevig, waardoor uw elektronica niet beschadigd raakt door stoten. Met onze werkkoffers of tabletkoffers komt uw elektronica gegarandeerd goed aan op uw eindbestemming, zonder enige vorm van beschadiging.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bestel een van onze werkkoffers online

Als u er zeker van wilt zijn dat uw laptop geen beschadigingen oploopt door stof, water of stoten, is het verstandig een werkkoffer aan te schaffen. Bekijk onze aanbiedingen en wie weet zit hier de perfecte werkkoffer voor u tussen. Wilt u een werkkoffer op maat laten maken? Informeer naar de mogelijkheden als u een werkkoffer op maat wenst.