✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een trolleytas geschikt voor lange afstanden

Wanneer u een reis gaat maken is een trolleytas zeer geschikt. Een trolley is namelijk een wieltas die u gemakkelijk kunt meetrekken in plaats van dragen. Dit is ontzettend handig wanneer u een grote hoeveelheid aan zware spullen mee hebt. Wij bieden ook een trolleykoffer als mogelijkheid. Deze kunt u net zoals de trolleytas gebruiken voor reizen en lange afstanden, maar ook is een koffer geschikt voor werk gerelateerde gelegenheden. Gaat u ergens naartoe waarbij u elektronica moet meenemen? Wij bieden ook geschikte trolleys voor printers en andere elektronica. Op deze manier vindt u altijd wel een geschikte trolley voor uw situatie.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Plaats uw bestelling en profiteer van uw opbergsysteem

Gaat u een reis maken? Of bent u vaak lang onderweg voor bijvoorbeeld werk? Dan is de trolleytas een zeer geschikte mogelijkheid. Bekijk al onze producten en plaats snel uw bestelling. Bent u toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? Dan retourneert u binnen veertien dagen uw bestelling bij ons bedrijf.