✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een trolleykoffer voor zakelijk gebruik is handig voor al uw zakelijke werkspullen

In een zakelijke trolleykoffer vervoert u gemakkelijk al uw benodigdheden voor werk. Zo heeft u al uw werkspullen voor zakelijk gebruik bij elkaar in de trolley. U neemt zo uw laptop, tablet en andere dossiermappen gemakkelijk mee, zonder u druk te maken dat deze kwijtraken. Wij bieden u de slimste oplossingen voor trolleykoffers of rolkoffers voor zakelijk gebruik. U kunt ook bij ons terecht als u zoekt naar een trolley voor printers. Zo zorgt u dat uw elektronica op een veilige manier vervoerd kan worden, zonder dat u zich druk moet maken om schade of verlies.

Een rolkoffer voor zakelijk gebruik: verschillende mogelijkheden

Wanneer u voor uw werk veel zakelijke werkspullen heeft, is het handig deze op te bergen in een trolley. Naast dat u bij ons een trolley vindt voor uw werkspullen, bieden wij ook een assortiment met zakelijke laptoptassen. Deze zijn aan te raden wanneer u enkel uw laptop dient mee te nemen. Wij bieden in ons assortiment ook specifieke opbergmogelijkheden voor specifieke producten. Zo kunt u bij ons terecht voor een op maat gemaakte koffer voor de auto.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Een kwalitatief hoogstaande trolley voor zakelijke spullen bij uw werk

De rolkoffer van Hulshof Business Cases beschermt uw kostbare apparatuur voor zakelijk gebruik. Dit is noodzakelijk omdat uw werkspullen ontzettend belangrijk zijn om uw werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Met een trolleykoffer van ons bedrijf bent u er zeker van dat u zakelijk goed voor de dag komt. Wij bieden namelijk verschillende luxe koffers aan die bijdragen aan een chique uitstraling.

Ook mogelijkheden wanneer u veel thuiswerkt

Heeft u een baan waarbij de norm is om thuis te werken? Dan bieden wij ook opbergmiddelen voor thuiswerken. Op deze manier heeft u al uw werkspullen bij elkaar. Het is handig hiervoor een vaste plek te hebben, zodat u zeker bent dat u uw spullen altijd bij de hand hebt en niet kwijtraakt. Koop daarom een trolley waarbij u al uw zakelijke werkspullen gemakkelijk bij de hand hebt, en zo u werk goed kunt uitvoeren.

Koop een geschikte trolley

Bent u benieuwd naar wat Hulshof Business Cases uit Lichtenvoorde, nabij Doetinchem voor u kan betekenen op het gebied van een trolleykoffer voor zakelijk gebruik? Bekijk snel het hele assortiment en schaf de rolkoffer aan die gemakkelijk is voor zakelijk gebruik. Informeer bij ons bedrijf aan kofferd naar de mogelijkheden voor een koffer op maat.