✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Vervoer veilig je kantoorspullen met onze zakelijke trolleykoffer

In een zakelijke trolleykoffer van de kofferspecialist uit de Achterhoek vervoer je gemakkelijk jouw laptop, tablet en een ordner of andere dossiermappen in één keer. De rolkoffer voor zakelijk gebruik is voorzien van een uitneembare bak waarin je jouw persoonlijke spullen opbergt en met een vloeiende beweging op jouw bureau neerzet. Bij Hulshof Business Cases vind je de slimste oplossingen voor trolleykoffers of rolkoffers voor zakelijk gebruik. Zit de beste optie er voor jou niet tussen? Wij creëren trolleykoffers ook speciaal voor jou op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij onze eigen fabriek in Lichtenvoorde, nabij Doetinchem. Denk bijvoorbeeld aan een rolkoffer of trolleykoffer speciaal ingericht voor zakelijk gebruik zodat u er een mobiele printer in kwijt kunt.

Kwalitatief hoogwaardige koffers met een lange levensduur

De koffers van Hulshof Business Cases beschermen jouw kostbare apparatuur. Denk hierbij aan laptops, notebooks, printers, beamers en tablets. De koffers hebben een lange levensduur doordat sommige onderdelen verwisselbaar zijn. Mocht de koffer onverhoopt kapot gaan, dan zullen wij dit uitvoerig repareren. Ben je op zoek naar een lichter alternatief om je laptop te vervoeren? Bekijk dan ons aanbod voor stijlvolle, zakelijke laptoptassen.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Vraag een offerte aan voor een koffer op maat

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw kunnen betekenen op het gebied van een trolleykoffer voor zakelijk gebruikt op maat? Bespreek jouw wensen met onze experts en gezamenlijk komen we tot de beste oplossing voor jouw situatie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 544 376596 of stuur een e-mail naar [email protected]. Ook is het een mogelijkheid om gebruik te maken van het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!