✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Koop een trolley en neem uw printer veilig en gemakkelijk mee

Als u vaak onderweg bent en een printer op locatie nodig heeft, is het verstandig hiervoor een trolley aan te schaffen. Hiermee bergt u uw printer veilig op en neemt u het apparaat gemakkelijk mee. Heeft u veel documenten geprint? Dan bieden wij ook een tas voor documenten aan, om ook deze gemakkelijk en veilig op te bergen en te vervoeren. Wanneer u kiest voor een trolley, profiteert u ook van een ingebouwde stroomvoorziening. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk uw accessoires kwijt. Naast trolleys bieden wij ook koffers voor printers. Zo kiest u wat voor u de beste oplossing is.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Kies voor u de beste toepassing voor uw printer

Bij Hulshof Business Cases vindt u altijd wel de geschikte trolley om uw printer in op te bergen. Heeft u een trolley gekocht, maar is een andere oplossing toch meer geschikt? Dat is geen probleem bij ons bedrijf! U kunt namelijk onze producten in de originele staat retourneren indien dit binnen veertien dagen gebeurt.