✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Stevige koffers zorgen voor de opberging van al uw elektronica

Stevige koffers zijn noodzakelijk wanneer u dure elektronica moet opbergen. Zeker wanneer u veel reist is het belang van een goed, stevige koffer groot. Wij bieden verschillende mogelijkheden. Binnen ons assortiment vindt u onder andere koffers voor flexwerkers. Deze zijn handig wanneer u veel op reis en onderweg bent. Ook kunt u bij ons terecht als het gaat om koffers voor een Chromebook. Zo bent u ervan verzekerd dat uw elektronica op een veilige manier is opgeborgen. Op deze manier voorkomt u schade of verlies van uw apparatuur. Werkt u veel thuis met belangrijke apparaten? Dan is de thuiswerkkoffer voor zakelijk gebruik ideaal.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bekijk het assortiment en bestel de juiste koffer

Bent u op zoek naar stevige koffers? Dan zit u helemaal goed bij Hulshof Business Cases. Door onze productie op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk het assortiment aan koffers en bestel meteen uw ideale koffer. U kunt binnen veertien dagen retourneren, indien de koffer in de originele staat verkeert.