✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Schoolkoffers of speciale laptopkoffers voor school

De wereld wordt steeds digitaler. Het gebruik van een laptop wordt niet alleen meer tijdens de studie gebruikt, maar het is ook steeds gebruikelijker in het lager onderwijs. Daarom bieden wij speciale laptopkoffers of tabletkoffers aan die geschikt zijn om op school te kunnen gebruiken. Schoolkoffers zorgen er namelijk voor dat elektronica niet beschadigd geraakt, kapotgaat of kwijtraakt. Er zijn genoeg stijlvolle schoolkoffers die licht in gewicht zijn en die elektronica beschermen. Om schoolgerelateerde opdrachten uit te voeren, bieden we ook een laptophouder voor op tafel. Zo wordt het werken aan school een stuk eenvoudiger.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bekijk het assortiment aan koffers en bestel meteen

Binnen het assortiment van Hulshof Business Cases vindt u gegarandeerd goede kwaliteit schoolkoffers. Deze laptopkoffers zorgen ervoor dat u uw elektronica veilig bij de hand heeft én zo veilig naar school kunt. Bekijk zeker onze aanbiedingen en kijk of hier een geschikte koffer tussen zit. Heeft u dé perfecte koffer gevonden? Wacht dan niet langer om deze via onze webshop te bestellen. Wanneer uw product niet goed is, heeft u veertien dagen de tijd om het product in originele staat terug te sturen.