✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een stijlvolle en praktische rugtas met laptopvak kopen

Wanneer u vaak een laptop mee moet nemen is het praktisch om een rugtas met laptopvak te kopen. Met een laptoprugzak vervoert u uw laptop op een veilige manier. Dit is ontzettend handig als u voor uw werk veel onderweg bent. Wanneer u voor uw werk vaak zakelijke besprekingen heeft waarbij een laptop noodzakelijk is, bieden wij verschillende zakelijke laptoptassen. Heeft u uw laptop nodig voor het onderwijs? Dan vindt u bij ons ook speciaal ontwikkelde laptopkoffers voor het onderwijs. Onze rugtassen bieden optimale veiligheid en een handige manier voor het vervoeren van uw laptop.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bestel uw laptop rugtassen online

Wij bieden een assortiment met verschillende mogelijkheden om uw laptop in op te bergen. Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen van een rugtas met een laptopvak. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor u profiteert van een lange levensduur. Bestel uw rugtas meteen online.