✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

De beste printerkoffer of notebookkoffer van kwaliteit

Door ons ruime assortiment vindt u altijd de beste printerkoffer of notebookkoffer die voldoet aan al uw wensen. U vindt bij ons bijvoorbeeld verschillende koffers die gegarandeerd tegen een stootje kunnen. Dit is belangrijk wanneer er dure elektronica in uw notebookkoffer zitten. In onze fabriek in Lichtenvoorde, nabij Doetinchem, vindt het productieproces plaats van begin tot eind. Dit geeft ons enorm veel vrijheid om allerlei soorten aanpassingen door te voeren aan het product. Zo maken we uw printerkoffer of notebookkoffer helemaal naar uw wens. Vindt u een koffer onhandig om mee te nemen? Dan is de trolley voor uw printer dé ideale optie waar u naar op zoek bent.

Een notebookkoffer die u gemakkelijk meeneemt, waar dan ook

In onze webshop bieden we een breed assortiment aan met koffers voor elektronica. In zes stappen creëren wij de ideale notebookkoffer of printerkoffer. Het productieproces begint met een analyse en inventarisatie dat leidt tot een idee. Dit idee werken we uit tot een gevisualiseerd design inclusief kostenberaming. Stap drie is het uittesten van het prototype: voldoet het aan uw wensen? Als u het prototype goedkeurt, dan gaan we over tot onze kwalitatief hoogwaardige productie. De volgende stap is het verzenden en leveren van uw op maat gemaakte koffer. Dit is echter niet de laatste stap. Ook na de levering staan wij namelijk voor u klaar voor een gebruikersinstructie, bij vragen of voor het uitvoeren van een reparatie.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bestel de perfecte printerkoffer of notebookkoffer

De mogelijkheden voor een notebookkoffer of printerkoffer zijn bij Hulshof Business Cases uit Lichtenvoorde, nabij Doetinchem, eindeloos. Door ons ruime assortiment en de mogelijkheid voor een koffer op maat, bent u verzekerd van een koffer die helemaal aansluit bij uw specifieke situatie. Bestel meteen en profiteer van snelle levering.