✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

De beste printerkoffer voor jou

Door ons ruime assortiment vind je altijd de beste printerkoffer of notebookkoffer die voldoet aan al jouw wensen of bekijk de koopjes op onze digitale koopjeszolder. Behoort de perfecte printerkoffer voor jou niet tot ons assortiment? Bij Hulshof Business Cases begrijpen we dat een standaarditem niet altijd de beste optie is voor jou. Samen bespreken we jouw wensen en eisen voor een zakelijke notebookkoffer of printerkoffer op maat. In onze fabriek in Lichtenvoorde, nabij Doetinchem, vindt het productieproces plaats van begin tot eind. Dit geeft ons enorm veel vrijheid om allerlei soorten aanpassingen door te voeren aan het product. Zo maken we voor jou bijvoorbeeld de ideale flexwerk-koffer, printerkoffer of zakelijke notebookkoffer.

Ons volledige productieproces voor een notebookkoffer op maat

In onze webshop bieden we een breed assortiment aan met koffers en zakelijke trolleykoffers aan. In zes stappen creëren wij de ideale notebookkoffer. Het productieproces begint met een analyse en inventarisatie dat leidt tot een idee. Dit idee werken we uit tot een gevisualiseerd design inclusief kostenberaming. Stap drie is het uittesten van het prototype: voldoet het aan jouw wensen? Als je het prototype goedkeurt, dan gaan we over tot onze kwalitatief hoogwaardige productie. De volgende stap is het verzenden en leveren van jouw op maat gemaakte koffer. Dit is echter niet de laatste stap. Ook na de levering staan wij namelijk voor je klaar voor een gebruikersinstructie, bij vragen of voor het uitvoeren van een reparatie.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bestel de perfecte printer- of notebookkoffer

De mogelijkheden voor een notebook- of printerkoffer zijn bij Hulshof Business Cases eindeloos. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar +31 544 376596. Ook het invullen van het contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!