✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een unieke presentatiekoffer van hoogwaardige kwaliteit

Het is belangrijk om een professionele indruk achter te laten bij (potentiële) klanten. Jouw producten moeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij zien vaak dat buitendienst-medewerkers met producten in een tasje of kartonnen doos naar klanten gaan. Met een luxe presentatiekoffer maken wij voor jou een oplossing waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten. Bekijk onze webshop voor inspiratie of informatie over de mogelijkheden.

Ontdek de vele mogelijkheden

Op het gebied van presenteren en personaliseren hebben wij diverse mogelijkheden om tot een maatwerkoplossing te komen. Ga voor een luxe presentatiekoffer waarin jouw producten gepresenteerd worden of voor een makkelijk vervoerbare koffer met een ingebouwd kassasysteem. Je hebt de keuze uit kleine of grote series en je kan kiezen dat je de producten door ons in de stevige koffer laat plaatsen: de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde presentatiekoffer zijn eindeloos en wij denken graag met jou mee.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Vind de beste oplossing voor jou

Vraag vandaag nog een offerte aan. Ons team biedt jou de oplossing die aansluit bij al jouw wensen. Maak kennis met ons in Gelderland en ontdek wat ons creatieve team voor jou kan betekenen. Wil je meer weten, bijvoorbeeld over onze zakelijke thuiswerk-koffers? Maak vandaag nog een afspraak met ons. Neem telefonisch contact op via +31 544 376596 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij beantwoorden jouw vragen met plezier.