✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een presentatiekoffer: positioneer uw producten op de juiste manier

Door producten op een juiste manier in de presentatiekoffer te positioneren, bent u er zeker van dat de sterke punten van uw product tot hun recht komen. Daarnaast is het ook belangrijk om een professionele indruk achter te laten middels een zakelijke koffer. Met de luxe koffers uit ons assortiment onderscheidt u zich van uw concurrenten en neemt u een voorsprong. Het is mogelijk om een koffer geheel naar eigen wens samen te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos om uw gepersonaliseerde koffer te laten ontwerpen.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Vind de beste oplossing voor u

Maak gebruik van de presentatiekoffer om potentiële klanten binnen te slepen. Door onze mogelijkheid van op maat gemaakte koffers, heeft u altijd de perfecte koffer in huis om uw klanten van uw product te overtuigen. Bestel meteen uit het assortiment van Hulshof Business Cases uit Lichtenvoorde, nabij Doetinchem of informeer naar de mogelijkheden voor productie op maat.