✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Profiteer van een handige organisatiebox

Met een organisatiebox heeft u al uw belangrijkste spullen handig bij elkaar. Zo voorkomt u dat u een van deze spullen kwijtraakt. Net als een Hotbox-systeem is deze box geschikt voor de flexibele werknemer. De trendy en stijlvolle box kan namelijk op kantoor worden gebruikt, maar is ook ontzettend handig wanneer u meerdere malen thuis werkt. U kunt veel kwijt in deze flexibele koffer. Denk aan verschillende elektronica, maar ook belangrijke documenten, pennen, schrijfblokken bergt u veilig op in deze box. Plaats meteen uw bestelling en profiteer van een handig opbergsysteem.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Houd al uw belangrijke spullen bij elkaar met een handig systeem

Een organisatiebox is een ontzettend praktische en tegelijkertijd trendy oplossing om uw belangrijke spullen in op te bergen. Ons bedrijf in koffers biedt naast standaard boxen, ook oplossingen op maat aan. Zo bent u er zeker van dat u altijd gebruikmaakt van het juiste opbergsysteem. Informeer snel naar alle verschillende mogelijkheden.