✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een laptopkoffer voor zakelijk gebruik met lange levensduur

Iedere laptopkoffer voor zakelijk gebruik die op maat gemaakt wordt door ons familiebedrijf in koffers, voldoet aan al uw wensen en eisen. Zo niet, dan bespreken we samen wat u graag terug wilt zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij onze slimme constructietechniek om bepaalde componenten verwisselbaar te maken heeft een laptopkoffer voor zakelijk gebruik een lange levensduur. Is uw werkkoffer stuk? Dan zullen we deze eerst repareren. Innovatieve oplossingen staan vandaag de dag centraal bij ons.

De beste koffers voor mobiele flexwerkers

Wij hebben ons meer en meer gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van oplossingen voor flexwerkers en mobiele werkers. Ons doel is dat u uw kostbare apparatuur zo veilig en efficiënt mogelijk opbergt in een hoogwaardige koffer of rolkoffer voor uw laptop én van waaruit u uw werkzaamheden kunt verrichten. Onze vakmensen produceren de beste laptopkoffer, printerkoffer of efficiënte presentatiekoffer voor zakelijk gebruik.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bestel een koffer om uw laptop veilig op te bergen

De mogelijkheden zijn eindeloos. Binnen ons assortiment vindt u altijd wel een geschikte laptopkoffer waarin u uw elektronica veilig opbergt en meeneemt. Bestel onze producten van hoogwaardige kwaliteit online en profiteer snel van uw nieuwe items met een lange levensduur.