✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een laptopkoffer met lange levensduur

Iedere laptopkoffer voor zakelijk gebruik die op maat gemaakt wordt, voldoet aan al jouw wensen en eisen. Zo niet, dan bespreken we samen wat je graag terug wilt zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij onze slimme constructietechniek om bepaalde componenten verwisselbaar te maken heeft een laptopkoffer voor zakelijk gebruik een lange levensduur. Is de koffer stuk? Dan zullen we deze eerst repareren. Innovatieve oplossingen staan vandaag de dag centraal bij ons familiebedrijf.

De beste koffers voor mobiele flexwerkers

Wij hebben ons meer en meer gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van oplossingen voor flexwerkers en mobiele werkers. Ons doel is dat jij jouw kostbare apparatuur zo veilig en efficiënt mogelijk opbergt in een hoogwaardige koffer of rolkoffer voor je laptop én van waaruit je jouw werkzaamheden kunt verrichten. Onze vakmensen produceren de beste laptopkoffer, printerkoffer of efficiënte presentatiekoffer voor zakelijk gebruik.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar +31 544 376596. Ontdek de vele mogelijkheden bij Hulshof Business Cases in Gelderland!