✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Je laptop opbergen in een zakelijke rolkoffer die voldoet aan al jouw wensen

Iedere rolkoffer of een zakelijke koffer voor het opbergen van je laptop wordt gemaakt in onze fabriek in Lichtenvoorde, nabij Doetinchem. Door de jaren heen is ons familiebedrijf uitgegroeid van een productiebedrijf tot een gespecialiseerde marktleider op het gebied van innovatieve oplossingen in de vorm van hoogwaardige koffers. Vind je in ons online assortiment niet de koffer of zakelijke laptoptas die voldoet aan al jouw wensen en eisen? Doordat het volledige productieproces in eigen huis plaatsvindt, is het mogelijk om verschillende aanpassingen door te voeren aan onze koffers. Samen bespreken we de vele mogelijkheden voor het beste resultaat.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Vraag online een offerte aan

Bekijk zeker ook onze aanbiedingen op de online koopjeszolder! Vraag online een offerte aan voor een op maat gemaakte rolkoffer voor jouw laptop of andere kostbare apparaten. Neem contact op met ons door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar +31 544 376596. Wij denken graag met jou mee voor een persoonlijke oplossing.