✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een laptop-opbergsysteem in een luxe koffer

Met de transportkoffer uit onze luxe kofferwinkel, inclusief trolley voor tablets en laptops, vervoer, berg je en laad je tot wel zes laptops tegelijkertijd op. De stevige en robuuste koffers met een ingebouwd laptop-opbergsysteem beschermen jouw kostbare elektronica tegen vallen en botsingen. Naast koffers voor laptops bieden we ook slimme oplossingen aan voor mobiele printers, ideaal voor de flexwerker die zelden op dezelfde plek werkt. Bekijk online het aanbod van onze hoogwaardige, zakelijke thuiswerk-koffers met een slim laptop-opbergsysteem. Vergeet zeker niet om ook even een kijkje te nemen op onze digitale koopjeszolder voor koffers met een leuke prijs!

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte koffer

Bevat ons aanbod jouw gewenste koffer met een innovatief laptop-opbergsysteem niet? Wij produceren voor jou de perfecte koffer op maat geheel naar jouw behoeften. Neem voor een offerte contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar +31 544 376596. Wij staan voor u klaar.