✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Voor uw laptop een houder aanschaffen: werk gemakkelijk aan tafel

Wanneer u voor uw laptop een houder aanschaft, kunt u gemakkelijk aan tafel of andere plekken werken. Een laptophouder biedt namelijk flexibiliteit. Het is een goede manier om uw werkhouding te optimaliseren. Met een laptophouder creëert u een ergonomische werkplek. U bergt de laptophouder gemakkelijk op met uw andere werkspullen in ons Hotbox-systeem. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw laptophouder veilig opgeborgen zit, zonder deze kwijt te raken. Het is ook mogelijk om uw laptophouder op te bergen in een van onze opbergmogelijkheden voor thuiswerk. Zo heeft u al uw spullen bij elkaar.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Schaf een laptophouder aan van kwaliteit

Wilt u een houder voor uw laptop aanschaffen, zodat u gemakkelijk aan tafel of andere plekken kunt werken? Bij Hulshof Business Cases vindt u gegarandeerd een geschikte laptophouder. Wanneer u onze producten bestelt, profiteert u van kwaliteit en daarmee een lange levensduur. Bestel meteen uw laptophouder.