✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een koffer voor het opbergen en vervoeren van jouw laptop en printer

In onze webshop vind je altijd een geschikte koffer voor je laptop en een mobiele printer. Alle koffers uit ons aanbod zijn aanpasbaar. Bespreek jouw wensen en wij verzekeren je van een topresultaat. Plaats de printer in het interieur van de koffer, zodat deze goed beschermd wordt. In de koffer is ook een stroomvoorziening ingebouwd, welke ervoor zorgt dat je eenvoudig vanuit de koffer kunt printen. De ruime deksel van de koffer fungeert tevens als opbergvak voor documenten, een laptop of een kleine notebook. Een ideaal opbergsysteem voor de laptop wanneer je altijd onderweg bent en vaak gebruikmaakt van een printer.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Bekijk ons actuele aanbod stevige, kunststof koffers of vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte koffer. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected], bel naar +31 544 376596 of vul ons contactformulier in. Wij helpen jou graag persoonlijk verder.