✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een koffer voor het opbergen en vervoeren van uw laptop en printer

In onze webshop aan koffers vindt u altijd een geschikte koffer voor uw laptop en een mobiele printer. Alle koffers uit ons aanbod zijn aanpasbaar. Bespreek uw wensen en wij verzekeren u van een topresultaat. Plaats de printer in het interieur van de koffer, zodat deze goed beschermd wordt. In de koffer is ook een stroomvoorziening ingebouwd, die ervoor zorgt dat u eenvoudig vanuit de koffer kunt printen. De ruime deksel van de koffer fungeert tevens als opbergvak voor documenten, een laptop of een kleine notebook. Een ideaal opbergsysteem voor de laptop wanneer u altijd onderweg bent en vaak gebruikmaakt van een printer.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bestel een handige koffer voor het opbergen van elektronica

Bekijk ons actuele aanbod stevige, kunststof koffers of vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte koffer. Wij helpen u graag verder aan een koffer voor het opbergen van uw elektronica. Bestel een koffer binnen ons assortiment en profiteer van snelle verzending, zodat u uw product snel thuis ontvangt.