✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een Hotbox als opbergsysteem voor al uw belangrijke spullen

Een Hotbox is een trendy en praktisch opbergsysteem dat tegelijkertijd een echte eyecatcher is op de werkvloer. Met dit opbergsysteem gaat u net zoals met een organisatiebox op een snelle en georganiseerde manier aan het werk. Ook is het een systeem geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Dit maakt het een flexibele-werkkoffer geschikt voor de flexibele medewerker die zowel veel thuis als onderweg is. Deze Hotbox staat bekend om zijn comfortabele grip waardoor het opbergsysteem gemakkelijk mee te nemen is. Met dit systeem creëert u binnen de kortste keren een handige werkplek. Bekijk alle verschillende mogelijkheden en ga voor het systeem dat het meest past binnen uw situatie.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Creëer een handige werkplek met dit opbergsysteem

Met een Hotbox als opbergsysteem zorgt u gegarandeerd dat al uw belangrijke benodigdheden zich onder één dak bevinden. Ons bedrijf in koffers biedt diverse opbergsystemen aan, zodat u altijd een ruime keus heeft. Heeft u een bestelling geplaatst maar blijkt dit toch niet helemaal de juiste keuze? Bij ons heeft u de mogelijkheid binnen veertien dagen uw product terug te sturen.