✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een ideale flexwerk-koffer voor verschillende toepassingen

Iedere flexplek-trolley om mee te nemen, produceren we in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde, nabij Doetinchem in Gelderland. De flexplek-trolley is ideaal als u thuiswerken afwisselt met een flexwerkplek op het kantoor. De flexwerk-trolley beschikt over een uitneembare bak waarin u veilig uw persoonlijke spullen in opbergt. Ook is het mogelijk om, naast het sleutelslot, ook een cijferslot op uw zakelijke koffer te laten plaatsen. Zo zijn uw spullen optimaal beveiligd en hoeft u zich geen zorgen te maken over diefstal.

De productie van de flexwerk-trolley vindt plaats in eigen beheer

Door de jaren heen zijn we bij Hulshof Business Cases ontwikkeld van productiebedrijf naar marktspecialist. Als klant ontvangt u van ons innovatieve maatwerkconcepten voor bijvoorbeeld een flexwerk-trolley of een trolleykoffer op maat welke wij met aandacht voor vakmanschap uitwerken. De Achterhoekse nuchterheid en onze betrouwbaarheid vormen de basis van ons DNA. De productie van een flexplek-trolley of een flexwerk-koffer vindt van begin tot eind in eigen beheer plaats. Hierdoor hebben wij alle vrijheid om aanpassingen door te voeren.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bestel een trolley naar keuze

Bij ons vindt u altijd wel een geschikte flexwerk-trolley of flexplek-trolley die geschikt is voor uw specifieke situatie. Heeft u een trolleytas besteld, maar wilt u deze terugsturen? Dan is dit mogelijk binnen veertien dagen. Het product dient dan in de originele staat teruggestuurd te worden. Wilt u een flexwerk-koffer op maat laten maken? Informeer dan naar de mogelijkheden.