✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Een ideale flexwerk-koffer voor de reiziger of de thuiswerker

Iedere flexplek-trolley om mee te nemen, produceren we in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde nabij Doetinchem in Gelderland. De flexplek trolley en koffer zijn ideaal als je thuiswerken afwisselt met een flexwerkplek op het kantoor. De koffer heeft een uitneembare bak waarin je veilig jouw persoonlijke spullen in opbergt. Ook is het mogelijk om, naast het sleutelslot, ook een cijferslot op de zakelijke koffer te laten plaatsen. Zo zijn jouw spullen optimaal beveiligd. Voor een mooie koffer met een leuk prijsje kun je ook ons aanbod bekijken op de online koopjeszolder.

De productie van jouw flexwerk-trolley vindt plaats in eigen beheer

Door de jaren heen zijn we bij Hulshof Business Cases ontwikkeld van productiebedrijf naar marktspecialist. Als klant ontvang je van ons innovatieve maatwerkconcepten voor bijvoorbeeld een flexwerk-trolley op maat welke wij met aandacht voor vakmanschap uitwerken. De Achterhoekse nuchterheid en onze betrouwbaarheid vormen de basis van ons DNA. De productie van een flexplek-trolley of een flexwerk-koffer vindt van begin tot eind in eigen beheer plaats. Hierdoor hebben wij alle vrijheid om aanpassingen door te voeren aan bijvoorbeeld een trolleykoffer of presentatiekoffer op basis van jouw wensen.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte flexwerk-trolley

Bekijk ons assortiment in de webshop of vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte flexplek-trolley of flexwerk-koffer. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 544 376596. Wij helpen jou graag het beste resultaat te behalen. Steel de show met een luxe flexplek-trolley van Hulshof Business Cases!