✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Chromebook opbergen en veilig vervoeren in een koffer

Steeds meer lagere scholen, hogere scholen, zorginstellingen en andere ondernemingen maken gebruik van Chromebooks. Hierop staat vaak belangrijke informatie die bij elkaar verzameld wordt. Het is daarom belangrijk een koffer aan te schaffen waar u de Chromebook veilig in opbergt en meeneemt. Binnen ons assortiment vindt u koffers voor elektronica. Deze koffers zijn speciaal ontwikkeld om dure en belangrijke producten als printers, notebooks, laptops en Chromebooks mee te vervoeren. Wij bieden ook onder andere laptopkoffers voor het onderwijs. Bekijk het assortiment en bestel de koffer die zowel stijlvol als praktisch is voor uw specifieke situatie.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Bekijk alle koffers en bestel uw koffer online

Wilt u een koffer kopen om uw Chromebook te beschermen tegen beschadigingen? Dan zit u goed bij Hulshof Business Cases. Bekijk zeker onze aanbiedingen en profiteer van een extra lage prijs. Bekijk alle koffers en plaats meteen uw bestelling wanneer u de geschikte koffer heeft gevonden voor uw situatie.