✓ Maatwerk mogelijk
✓ Productie in eigen huis
✓ ISO 9001 Gecertificeerd

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Eric staat voor u klaar!

Voor uw auto koffers op maat laten maken

Door de ruimte in uw auto efficiënt te benutten, laat u koffers op maat maken. Door een koffer te laten maken heeft u geen stress of al uw benodigdheden wel zullen passen. Koffers op maat zorgen er ook voor dat u goed georganiseerd vertrekt. Met de stevige koffers op maat gemaakt door ons bedrijf bent u verzekerd dat u nooit meer inpakstress ervaart. U bent er namelijk zeker van dat al uw belangrijke spullen gemakkelijk in de auto passen. Kies ervoor om de ruimte in uw ruimte efficiënt in te richten met op maat gemaakte koffers.

Hulshof Business Cases

Kan niet? Mooi wel!

Lijkt de oplossing er voor jou niet bij te zitten? We maken altijd nog graag een koffer op maat!

Wat is maatwerk?

Hulshof Business Cases heeft het in huis.

ISO 9001 gecertificeerd

Veilig betalen

Wij hebben Mollie als betalingsmogelijkheid. Veilig, snel en probleemloos betalen.

Made in de Achterhoek

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Lichtenvoorde geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Laat uw koffers maken geheel naar uw wensen

Koffers op maat zijn onmisbaar wanneer u uw auto op een efficiënte manier wilt inpakken. Door ons bedrijf in koffers in te schakelen, vertrekt u goed georganiseerd, waar u ook naartoe gaat. Informeer meteen naar alle verschillende mogelijkheden om een stevige en robuuste koffer op maat te laten maken door Hulshof Business Cases uit Lichtenvoorde, nabij Doetinchem.